Elfwegentocht bijeenkomst 1 december

Over twee weken is het zover: de grote Elfwegentocht-bedrijvenbijeenkomst op vrijdag 1 december in het Fean Plaza (Abe Lenstra Stadion, Heerenveen). Meld je nu aan via elfwegentocht.nl/1december/ en nodig je collega’s en netwerk uit. Niemand mag dit missen!

Tijdens deze feestelijke middag van 13:45 uur tot 18:00 uur wordt onder begeleiding van Harm Edens alle Friese bedrijven verteld hoe ze mee kunnen doen aan de Elfwegentocht van volgend jaar. Maar er is meer! Een loterij met geweldige prijzen (het gebruik van elektrische, blauwe diesel of groengas voertuigen!), optredens van Syb van der Ploeg en Piter Wilkens en talloze mobiliteitsstands (met onder meer de waterstof-Tesla, de Hesla) waar Freonen iedereen laten zien hoe je fossielvrij kunt reizen.

De Friese mienskip is tijdens het bedrijvenevenement vanuit alle geledingen vertegenwoordigd: het onderwijs, de politiek, de ondernemers, maar natuurlijk allereerst de Freonen! Op 1 december zetten deze vrienden een nieuwe mijlpaal op weg naar de Elfwegentocht en de fossielvrije vervoersweken in juli 2018!

Hoe we dit gaan doen, bespreken we verder tijdens het evenement. Tot 1 december!

Nieuwe uitnodiging_1 december